جایگزین ماینوکسیدیل چیست؟

جایگزین ماینوکسیدیل
آنچه در این مقاله می خوانید!

ماینوکسیدیل دارویی است که بسته به نوع ریزش و مقدار آن  به عنوان درمان ریزش مو از آن استفاده میشود. شاید باور نکنید ولی ماینوکسیدیل روزگاری قرصی خوراکی برای درمان فشار خون بالا بود.

در گذشته و حتی امروزه

به عنوان یکی از داروهای فشار تجویز می‌شود. نام تجاری ماینوکسیدیل، روگین می باشد. روگین حاوی  2٪ تا 5٪ ماینوکسیدیل است که در طولانی مدت فرد دچار عوارض جانبی ماینوکسیدیل می شود. اما جایگزین ماینوکسیدیل چیست؟

انواع داروی ماینوکسیدیل

این دارو به دو شکل موجود است: فوم و محلول و افراد بسته به نیاز خود باید تصمیم بگیرند که از کدام شکل این دارو استفاده کنند.

به طور مثال:

استفاده از فوم ماینوکسیدیل برای افرادی که دچار طاسی کامل هستند و یا موهای خود را تراشیده اند بهتر است زیرا محلول روی سر باقی نمی ماند و لیز میخورد. ضمنا فوم ماینوکسیدیل کمتر حساسیت ایجاد می کند و بنابراین عوارض کمتری نیز خواهد داشت.

اما برای افرادی که

ریزش موی سکه‌ای یا موضعی دارند، استفاده از شکل محلول مناسبتر است. زیرا در این مدل ریزش مو فوم ماینوکسیدیل به اندازه کافی به کف سر نمی رسد  و دارو به درستی جذب نمی‌شود.

این دارو

در دو نوع 2 و 5 درصد عرضه می‌شود. برای درمان ریزش مو در ریش و سبیل آقایان و موهای بانوان از نوع 2 درصد استفاده می شود. نوع 5 درصد آن نیز معمولا برای آقایان تجویز شده و برای درمان ریزش موهای شدیدتر استفاده می‌شود.

عوارض ماینوکسیدیل

عوارض ماینوکسیدیل برخلاف عوارض اسکالپ سر می باشد از این رو  اولین نشانه های منفی مصرف محلول ماینوکسیدیل  ایجاد خارش و التهاب است که برای افراد مخصوصا در دراز مدت بسیار آزار دهنده می باشد.

همچنین

مصرف آن باعث ایجاد پوسته در  پوست سر می شود که این مسئله میتواند همزمان با احساس خارش در سر باشد. برای کنترل و حل این مسئله شامپوهایی وجود دارد اما به علت ایجاد هزینه گزینه مناسبی نخواهد بود.

بنابراین

توصیه میشود افرادی که دارای پوست حساس می باشند به هیچ وجه از محلول ماینوکسیدیل برای درمان و جلوگیری از ریزش مو خود استفاده نکنند .

مسئله دیگری که

باعث می شود عوارض این دارو همانند عوارض فیناستراید رخ دهد این است که  ماینوکسیدیل باید به صورت  مداوم و روزانه در دو نوبت مصرف گردد و امکان قطع آن برای افراد وجود ندارد زیرا که با قطع کردن این دارو موها دچار ریزش خواهند شد.

این یک موضوع بسیار نگران کننده برای افراد می باشد و درمانی غیر دائمی  با اثر بخشی پایین به حساب می آید. با این تفاصیل بهتر است افراد به دنبال جایگزین ماینوکسیدیل برای درمان ریزش موهای خود باشند .

جایگزین ماینوکسیدیل

4 روش جایگزین مصرف ماینوکسیدیل

4 روش اصلی که میتوان جایگزین ماینوکسیدیل به شرح زیر است:

1) کاشت مو بهترین جایگزین ماینوکسیدیل

مطمئنا یکی از بهترین روش هایی که می تواند جایگزین استفاده از ماینوکسیدیل شود، کاشت مو می باشد. کاشت مو یک روش جراحی برای درمان ریزش مو به شمار می رود که قسمتی از موهای طبیعی فرد که نسبت به ریزش مقاومت بیشتری دارند به قسمت کم پشت یا طاسی سر منقل می شود.

کاشت مو

یک عمل جراحی زیبایی است بنابراین مراقبت های بعد از عمل از اهمیت بالایی یرخوردار است. مثلا برای چند روز نباید نور مستقیم آفتاب به قسمتی از سر که مو در آن کاشته شده، بتابد. یکی دیگر از مراقبت های بعد از عمل، شستشوی سر با شامپو مخصوص کاشت مو حداقل پس از دو روز می باشد.

کاشت مو روش مختلفی دارد که باید با مشورت با متخصصان بهترین روش و مناسبترین روش برای کاشت مو را انتخاب کنید.

روش های کاشت مو

شامل  FUT، FIT، SUT و ترکیبی می باشد. هر کدام از این روش های کاشت مو دارای مزایا و معایبی بوده، که ممکن است هر کدام برای مواردی مناسب بوده و برای برخی موارد نیز نامناسب باشند.

توجه داشته باشید که

کاشت مو  مانند هر روش دیگری ممکن است عوارضی نیز به همراه داشته باشد، اما معمولا این عوارض سیار جزئی و زودگذر می باشند.  بهترین جایگزین ماینوکسیدیل برای ریزش مو، می تواند کاشت مو باشد.

در دنیا علاقمندان به کاشت مو هر روزه بیشتر می شود. زیرا نتایجی که از آن حاصل می شود، بسیار رضایت بخش می باشند.

2) لیزر تراپی مو

یکی از به روز ترین و جدید ترین روش های درمان ریزش مو لیزر تراپی می باشد. همان طور که از نام آن مشخص می باشد در این روش  از اشعه لیزر استفاده می شود. لیزر جریان خون را در پوست سر بیشتر می کند، در نتیجه تغذیه ریشه مو به خوبی انجام می شود. همین موضوع باعث می شود تا موها سریع تر رشد نمایند.

همچنین

ریشه موهایی که قبلا ریخته شده نیز برای رشد مجدد تحریک می شود. با توجه به اینکه در این روش نیاز به جراحی خاصی وجود نداشته، طرفداران زیادی دارد. لیزر درمانی علاوه بر رویش موهای ریخته شده، می تواند به ترمیم مو های آسیب دیده نیز کمک فراوانی کند.

بنابراین

بانوانی که به دلیل استفاده زیاد از سشوار یا سایر وسایلی که با حرارت موها را حالت داده، همچنین رنگ کردن بیش از حد موها با نازک شدن تارهای مو مواجه بوده، می توانند از این روش برای بهبود وضعیت موهای خود استفاده کنند.

این روش درمانی در جلساتی کوتاه مدت در حدود نیم ساعته انجام شده و هیچ گونه مشکلی در هنگام انجام آن برای افراد به وجود نمی آید.

3) مزوتراپی مو مناسب ترین جایگزین ماینوکسیدیل

مزوتراپی یا همان آمپول تقویت مو  یکی دیگر  از روش هایی است که از آن برای درمان ریزش موی مردانه و زنانه می توان استفاده نمود.

در این روش

عناصری شامل ویتامین ها، تنظیم کننده های هورمونی، اسیدهای آمینه، گشاد کنندگی عروق از طریق یک سوزن مخصوص به عمق یک میلیمتری پوست سر تزریق می شوند که رشد مو را تحریک و به ریشه دار شدن فولیکول های مو کمک می کنند.

معمولا مزوتراپی

بعد از کاشت مو نیز برای رشد مجدد مو در ناحیه کاشته شده استفاده می شود، زیرا باعث تقویت و تسریع رشد فولیکول های جدید می شود. اما، می توان از این روش به عنوان یک درمان مستقل بدون کاشت مو قبلی استفاده کرد.

مزوتراپی

برای درمان ریزش مو تحت عواملی همچون کمبود ویتامین، بیماری های مزمن، تغییرات آب و هوایی و استرس بسیار کارآمد است.مزوتراپی هم در توقف ریزش مو و هم در سرعت بخشیدن به رشد مو بسیار موثر عمل می کند.

4) پی آر پی مو

امروزه یکی از طبیعی ترین روش های درمان ریزش مو ،  پی آر پی یا پلاسمای غنی از پلاکت می باشد. پی آر پی معمولا با استفاده از سلول های بنیادی کمک می کند تا ریزش مو قطع شده و رشد مجدد موها آغاز شود.

در این روش

معمولا نیازی به جراحی خاصی نداشته، در نتیجه کمک می کند تا به راحتی از ریزش مو جلوگیری نموده و رشد مجدد موها آغاز شود. پی آر پی در  دو یا سه جلسه به مدت زمانی کمتر از دوساعت انجام می شود. بدین ترتیب در مدت زمانی کوتاه همراه با نتایجی بسیار مناسب قابل انجام است.

آیا نیاز به مشاوره دارید؟

اگر نیاز به مشاوره دارید کافی است تا از طریق درگاه های ارتباطی درج شده داخل سایت تماس بگیرید تا از یک مشاوره عالی بهره مند شوید.

تماس با ما

فرم مشاوره

نام و نام خانوادگی*
ارسال دیدگاه
Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments
آنچه در این مقاله می خوانید!