کاشت مو

کاشت مو برای بیماران دیابتی

نحوه کاشت مو برای بیماران دیابتی

کاشت مو برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند از دید بسیاری از مردم کاری امکان ناپذیر است. ما در این مقاله به شما می گوییم که کاشت مو برای افراد مبتلا به دیابت نیز امکان پذیر می باشد ولی یکسری تفاوت ها با افراد سالم دارند. اگر بیماری را کنترل کنید شما از روش های گوناگون کاشت مو می توانید بهره ببرید. ما قصد داریم در این مقاله شما را با بیماری دیابت آشنا کنیم و نحوه انجام کاشت مو در افراد مبتلا به دیابت که دچار ریزش مو شده اند را توضیح دهیم.

منظور از بیماری دیابت چیست؟

دیابت یک بیماری رایج در دنیا است که دارای انواع گوناگونی می باشد. دو عامل اختلال در سوخت و ساز قند گلوکز و یا اختلال در ترشح هورمون انسولین باعث این بیماری می‌شوند. این بیماری ذارای دو نوع است:

دیابت نوع اول یا دیابت وابسته به انسولین

این نوع از دیابت یک بیماری خود ایمنی می باشد که در این نوع دیابت، غده پانکراس توانایی تولید انسولین را ندارد. اینگونه که تولید انسولین کم یا متوقف می‌شود. وراثت و عوامل محیطی دو عامل موثر در بیماری می باشند. دیابت نوع اول همیشه از نوجوانی رخ می دهد.

کاشت مو برای بیماران دیابتی

دیابت نوع دوم

در دیابت نوع دوم غده پانکراس هورمون انسولین ترشح می‌کند اما مقدار آن پایین است. بعضی مواقع نیز بدن نسبت به این هورمون مقاومت نشان می‌دهد. ناگفته نماند که این مدل از دیابت بیشتر در اشخاصی سن بالاتر از 40 سال دارند مشاهده می‌شود.

درخواست تماس

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام و نام خانوادگی*

ریزش مو در افراد دیابتی

ریزش مو در بدن انسان‌ ها طبیعی است. اما اگر به دلایلی این چرخه از حالت نرمال خود خارج شود، یعنی میزان ریزش مو از رشد مو ها بیشتر باشد در این صورت ممکن است طاسی یا کم‌ پشتی موی سر به وجود آید. بیماری دیابت یکی از مواردی می باشد که امکان دارد این چرخه را از حالت نرمال خارج نماید.

عوامل ریزش مو در بیماران دیابتی

  1. کسانی که به دیابت مبتلا هستند برهم خوردن تعادل هورمون‌ ها در مراحل اولیه بیماری، یکی از دلایلی است که موجب ریزش مو می شود.
  2. فولیکول‌ های به مواد مغذی برای رشد کردن احتیاح دارند. اگر مواد مغذی به فولیکول‌ های مو به خوبی نرسد، مقاومت فولیکول ها پایین آمده و بنابراین موجب ریزش مو می شود.
  3. گردش خون نامناسب در کسانی که دیابت دارند موجب می‌شود که مواد مغذی کمتر به فولیکول‌ها برسند که موجب ریزش مو می شود.
  4. سطح گلوگز زیاد در کسانی که مبتلا به دیابت هستند موجب می شود که مواد مغذی و اکسیژن پایین تری به فولیکول‌ های مو برسد. بنابراین ریزش مو صورت می‌گیرد.
  5. بالا رفتن استرس و اضطراب یکی از دلایل ریزش موی مشابه در میان افراد دیابتی و افراد سالم است. وجود فشارهای روانی در کنترل قند خون، موجب ریزش مو می شود.

آشنایی با کاشت مو در افراد دیابتی

کاشت مو در کسانی که مبتلا به دیابت هستند چالش‌ های بسیاری را برای سلامتی آن‌ها به دنبال دارد. ناگفته نماند که شرایط شخص از جمله نوع دیابت آن، مدت زمان ابتلای فرد به بیماری دیابت، شرایط عمومی و دارو هایی که شخص مصرف می‌کند، تمامی این موارد اثر زیادی در تصمیم گیری در مورد نوع کاشت مو دارد. پزشک متخصص طبق بررسی های انجام شده بهترین روش کاشت مو را برای شما انتخاب می کند. از اثرات مهمی که دیابت بر کاشت مو می‌گذارد، کاهش توانایی ترمیم زخم و بالا رفتن زمان بهبود این دسته از افراد می باشد. برای اینکه دوره نقاهت کم شود پزشک دارو هایی را برای این افراد تجویز می کند. افراد دیابتی دارای انعقاد خون هستند به این دلیل کسانی که تصمیم به کاشت مو دارند باید 10 روز قبل از مصرف غذا و دارو هایی که سرعت انعقاد خون را کم می کند، دوری کنند.

کاشت مو برای کدام یک از بیماران دیابتی ممکن است؟

  • کسانی که از قبل سابقه دیابت در خانواده خود را دارند اما برای کنترل قند خون خود احتیاج به استفاده از انسولین ندارند. این دسته از بیماران می توانند برای کاشت مو در افراد دیابتی مناسب تر باشند.
  • بیماران دیابتی که با استفاده از رژیم وبدون مصرف دارو، قند خون خود را کنترل می نمایند. این دسته از افراد می‌توانند از کاشت مو برای درمان آلوپسی یا کم مویی خود بهره ببرند.

کاشت مو برای بیماران دیابتی

کاشت مو برای دو دسته از بیماران دیابتی نامناسب است که عبارتند از:

  1. بیماران دیابتی نوع a/3 که برای کنترل قند خون خود، علاوه بر دارو احتیاج به مصرف انسولین دارند. این دسته از افراد به هیچ وجه نمی‌توانند عمل کاشت مو را انجام دهند.
  2. بیماران دیابتی نوع b/3 که حتی با رعایت تمامی موارد گفته شده نیز نمی توانند بیماری خود را کنترل کنند.

روش های انجام کاشت مو در بیماران دیابتی

1. کاشت مو در مبتلایان به دیابت نوع اول

در بیمارانی که به دیابت نوع اول دچار هستند کنترل گلوکز خون و بهبود زخم‌ها، یکی از مشکلات متخصص به حساب می آید. به همین علت پزشک متخصص قبل از اینکه کاشت مو انجام دهد باید به طور دائم رژیم غذایی و داروهای بیمار را کنترل نماید. همچنین در هنگام عمل دائما باید سطح گلوکز خون را چک کند. بعد از عمل نیز بیمار احتیاج به مراقبت‌ های ویژه مخصوصا در اندازه‌گیری سطح گلوکز خون دارد.

2. کاشت مو در مبتلایان به دیابت نوع دوم

در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم اگر سطح گلوکز خون تحت کنترل باشد، مشکلی در هنگام عمل رخ نمی دهد. به همین علت کاشت مو در این دسته از افراد عملی بی خطر به حساب می آید. به همین علت روش‌های گوناگونی می توان استفاده نمود.

3. روش FIT کاشت مو

در روش کاشت مو اف ای تی FIT گرافت‌ هایی از مو که دارای یک یا چند عدد فولیکول مو می باشند از ناحیه ای که تعیین شده از بانک مو برداشته می‌شود و در ناحیه ای که برای کاشت مو در نظر گرفته شده، پیوند زده می‌شود. این روش از کاشت مو احتیاجی به جراحی ندارد، پس تکنیک مناسبی برای بیماران مبتلا به دیابتی محسوب می شود.

4. روش FUE کاشت مو

روش Follicular Unit Extraction یا به اختصار کاشت مو FUE مکمل روش SUT است که به روش استخراج فولیکول به صورت واحد یا تک فولیکولی شهرت دارد.

کاشت مو برای بیماران دیابتی

5. روش SUT کاشت مو

به روزترین روش کاشت مو که به وسیله دستگاه لیزر صورت می گیرد روش کاشت مو SUT است. دقت زیاد در برداشتن گرافت‌ها و کاشت تمام فولیکول‌ها از مزیت های این روش محسوب می شود. این روش به علت احتیاج نداشتن به جراحی، بدون درد و خونریزی صورت می گیرد.

سخن پایانی

افراد مبتلا به دیابت می توانند با مراجعه به پزشک متخصص و پس از بررسی های لازم اقدام به کاشت مو نمایند. برای دریافت مشاوره از مرکز موی ایندرا هیر با ما در تماس باشید.

بیشتر بخوانید

Subscribe
Notify of
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments
دکمه بازگشت به بالا
ارتباط از طریق واتساپ مسنجر اینستاگرام تلگرام اسکایپ مکالمه تلفنی پیامک ایمیل
×
مکالمه تلفنی
باز کردن بستن